Zrušená schůzka, výzva a změna v plánu akcí

Ahoj, dobrý den,
v první řadě bych chtěla všem moc poděkovat. Letošní registrace byla úspěšně odeslána a přijata. 🙂
Jsme moc rádi, jaký úspěch mají online schůzky. Je příjemné se se všemi alespoň takto potkat a zpětná vazba nás motivuje do další činnosti. Chtěli bychom oznámit, že příští sobotu (27.2.) oddílovka nebude. Jsou jarní prázdniny a věříme, že spousta z vás má o víkendu v plánu zábavnější věci, než sedět doma před počítačem. 

Během následujících 2 týdnu také probíhá naše výzva Dojdi na Javořici! Na Vysočinu jezdit nemusíte, stačí vám blízké okolí. Členové, kteří mají zájem účastnit, se rozdělí do dvojic. Jejich cílem ujít během 14 dnů každý 50 km. (Protože Javořice je vzdálená cca 100 km). Ti, kteří “Javořici” pokoří, přinesou body pro jejich tým. (V případě mezidružinových týmů se body rozdělí). A pozor, je tu speciální cena pro ty, kdo to zvládnou jako první. 😉 
Své cesty můžete sdílet na discordu ve svých družinách. 
Odkaz na tabulku, kam si můžete zapisovat ušlé km najdete ZDE

Také bych chtěla upozornit na změnu v plánu akcí. 

  • S momentálně nejbližší akcí Úklid Podyjí to nevypadá růžově a s největší pravděpodobností se konat nebude. V případě změny vás budeme okamžitě informovat. 
  • Pokud se budeme v dubnu moct scházet, čeká nás také drobná změna. Místo Hájenky se vydáme na Vltavu. Podrobné info k této vodě dostanete na začátku března. 
  • Letos jsme plánovali vyrazit na největší český sraz vodních skautů Navigamus. Bohužel vzhledem k situaci, se takto velká akce přesunula na příští rok. My ale nebudeme sedět doma! Pokud budou otevřené hranice, vyjedeme na výpravu do Rax. V opačném případě vyrazíme do krásných Jeseníků.
  • Už plánujeme letošní tábor! Příští měsíc vám pošleme prvotní info a přihlášky. 🙂 
Tento záznam byl publikován v 1.OVS . Uložit odkaz do záložek.