Druhá PTP schůzka – zápis

2.11.2021 proběhla schůzka PTP a i když nás vzhledem k okolnostem přišlo méně než minule, bylo to moc fajn.

  1. děkuji všem, co se omluvili a těším se na setkání příště.
  1. blíží se výročí oddílu – bude to velký a dobrý (a když zasáhnou proti-covid opatření, tak umírněný, ale stejně dobrý) – bližší informace přijdou všem emailem od Alči.
  1. Na výročí je velký táborák, oddíly dětí u něj předvádí scénky. Na PTP schůzi se domluvilo, že PTP oddíl by neměl zůstat pozadu. Bohužel přítomná omezená sestava nebyla schopná vše připravit. Ti nejnadějnější a nejtvořivější (víme o vás) totiž nepřišili všichni. Prosím tedy, kdo máte dobrý nápad, nebo chuť nacvičit scénku, napište mi co nejdřív (optimisticky věřím, že se něco povede a děti naše budou čubrnět)
  1. Bavili jsme se o potřebách oddílu – Vojta už psal o dřevu i čištění větví kolem klubovny – kdo můžete, prosím pomožte: 

Druhou akcí, se kterou bychom potřebovali pomoci, je ořezání stromů kolem staré loděnice. Termín této akce je 13.11. Sešli bychom se v 9 hodin u staré loděnice (dřevěná bouda na pravém břehu Dyje pod silničním mostem pod přehradou). Předpokládaný konec je do 12 hodin.

Prosím o nahlášení do čtvrtka 11.11.

  1. Otužování se těm co byli moc líbilo, pokud máte ještě zájem, otvírám znovu dotazník – skupinu bych předala Lence a domluvili byste se kdy (tentokrát asi za drobný příspěvek – podrobnosti by vám poslala Lenka) – https://forms.gle/8W7p7RgZkt9vVVie6
  1. Jednou jsme i hlasovali (a dokonce se jednomyslně shodli, že můžeme přejít k zábavní části programu)
  1. A na sušenkové nástěnce slávy jsou:

S přáním pevného zdraví a klidu od karantén

za všechny 

Pavlina

Tento záznam byl publikován v PéTéPé . Uložit odkaz do záložek.