Tábor Pilica 2022

Ahoj, dobrý den, 
tábor se nám blíží a přinášíme finální info. Proč to nepřišlo dřív? Na poslední chvíli nám odřekli jednu z dodávek a tedy řešíme náhradu a nevíme přesné časy odjezdů a příjezdů. Ty vám pošleme hned, jak budeme vědět. Nyní tu pro vás mám alespoň obecné info, abyste se mohli pomalu připravovat.  
Pojedeme na řeku Pilica v Polsku, pohybovat se budeme kolem měst Koniecpol, Przedborz apod. Také nás čeká 3 denní výlet po okolí. Na rozdíl od předchozích roků je tato část naprosto bez kopců, bude to tedy velice příjemné.


Termín: 7. – 21.7. Čas srazu i návratu dáme vědět co nejdříve. 
Nakládačka: 6.7. v pozdně odpoledních na vodárně. (také dáme vědět) S sebou mějte Potvrzení o bezinfekčnosti. Kdo nemá kopii kartičky pojištěnce, může si ji u nás otisknout. 


S sebou na cestu: jídlo na celý den, doklad totožnosti.
S sebou: Spacák, karimatka, kroj (příp. krojové triko), základní oblečení (tzn. krátké kalhoty, dlouhé kalhoty, krátké tričko, mikina, náhradní ponožky a spodní prádlo), věci na spaní (ne pyžamo ani noční košili), oblečení na vodu (kraťasy, tričko, plavební boty – pokud možno uzavřené, chránící celou spodní část nohy), pevné boty schopné pochodu, náhradní boty, ručník, plavky, pláštěnka (nepromokavá bunda), batoh (na cesty a třídenní výlet), pokrývka hlavy (je nutná – klobouk, kšiltovka), obrýlení zváží náhradní brýle, ešus, láhev na vodu (alespoň litr a půl), lžíce, ostrý nůž (na mazání chleba, krájení cibule, okrajování brambor, atd.), zápalky, zápisník, tužku, provaz, baterka, šátek, hygienické potřeby (mýdlo, kartáček + zubní pasta, toaletní papír), opalovací krém, repelent, peníze a zpěvník. 
Všechny věci (kromě karimatky) se musí vejít do 50l barelu. Zvažte tedy, jestli místo 10 triček nevyužijete vlastně 2 apod. I letos navíc od nás dostanete unikátní táborové triko. 

  • Důležitý je i doklad totožnosti! Starší berou občanku, mladší pas či jiný doklad s fotkou. 
  • Připomínám, že cestovní pojištění si řeší každý osobně.
  • V Polsku se platí zlotými, nezapomeňte si směnit. 
  • Občas přidáme něco na sociální sítě. Můžete nás sledovat na FC i IG
  • Kdo by neměl kšiltovku, na stánku na vodárně se nově prodávají tematické za 250 Kč. 

Dále chceme sdělit všem majitelům mobilů, notebooků a tabletů, aby nechali své drahé hračky doma, neboť se může lehce stát, že se utopí nebo ztratí. To samé platí i o ostatních drahých věcech (náušnice, prstýnky, náramky…). Možnost telefonování bude, ale doporučujeme nevolat a nechat rodiče odpočinout. Pokud budou rodiče chtít volat, mají možnost na uvedená čísla. Petra Veselá 721 318 355  a Martin Kos 737 500 903


Pokud byste někdo vlastnil dodávku či rovnou náklaďák (i s řidičem) a jste ochotni je půjčit, určitě nám dejte vědět. 🙂 


V případě dotazů mě kontaktujte.
Petra Veselá – Peťa