Ohře 2021

Ahoj,

 tábor se nám blíží, tady je kormidelnický list.
Pro zopakování, jedeme na Ohři. Startujeme v Chebu a končíme v Klášterci nad Ohří. Čeká nás pohoda na vodě i výlet do okolí a spousta her. Na táboře budeme pokračovat ve hře z oddílovek a pokusíme se zjistit, co je vlastně ten Alvarez.

Nakládačka: ve středu 30.6. v 16:30 na vodárně. Proběhne naložení společných věcí a přebalení soukromých věci do barelů, které zapůjčíme. Každý dostane jeden, do kterého se musí vejít všechny věci (mimo karimatky). 

Sraz: Ve čtvrtek 1.7. v 6:30 v hale vlakového nádraží. Pojedeme v krojích.

Návrat: Ve středu 14.7. v 16:00 na vlakové nádraží. Následně jdeme na vodárnu, kde vybalíme a uklidíme společné věci a přebereme si věci osobní.

S sebou na cestu: Jídlo a pití na celý den (společná jídla budou až od páteční snídaně), kartičku pojištěnce (příp. kopii, kdo odevzdal s přihláškou, nemusí), vyplněné dokumenty (prohlášení o bezinfekčnosti, potvrzení testu či alternativ), studenti občanku, či jinou kartičku s fotkou potvrzující věk. 

S sebou na tábor: Spacák, karimatka, kroj (příp. krojové triko), základní oblečení (tzn. krátké kalhoty, dlouhé kalhoty, krátké tričko, mikina, náhradní ponožky a spodní prádlo), věci na spaní (ne pyžamo ani noční košili), oblečení na vodu (kraťasy nebo šusťáky, tričko, plavební boty – pokud možno uzavřené, chránící celou spodní část nohy), pevné boty schopné pochodu, náhradní boty, ručník, plavky, pláštěnka (nepromokavá bunda), batoh (na cesty a třídenní výlet), pokrývka hlavy (je nutná – klobouk, kšiltovka), obrýlení zváží náhradní brýle, ešus, láhev na vodu (alespoň litr a půl), lžíce, ostrý nůž (na mazání chleba, krájení cibule, okrajovaní brambor, atd.), zápalky, zápisník, tužku, provaz (na uzly), baterka, šátek, hygienické potřeby (mýdlo, kartáček + zubní pasta, toaletní papír), opalovací krém, repelent, peníze a 

zpěvník (máme letos nový, kdo může, vytiskne si) 

Zvýrazněné věci jsou velice důležité, proto je s sebou mějte na 100%, jinak na vás budeme velice oškliví.

Dále chceme sdělit všem majitelům mobilů, notebooků a tabletů, aby nechali své drahé hračky doma, neboť se může lehce stát, že se utopí nebo ztratí. To samé platí i o ostatních drahých věcech (náušnice, prstýnky, náramky…). Možnost telefonování bude, ale doporučujeme nevolat a nechat rodiče odpočinout. Pokud budou rodiče chtít volat, mají možnost na uvedená čísla. Petra Veselá 721 318 355  a Martin Kos 737 500 903

Testy: Přikládám vyjádření Junáka, vycházejícího z nařízení vlády. Potvrzení vámi vybrané varianty doneste na nádraží. 

Každý účastník, od dovršených 6 let věku výše, se musí prokázat testem nebo alternativou. Bez prokázání nemůže vedení tábora nikomu umožnit účast na táboře. Možnosti jsou PCR test (nejvýše 7 dnů předem), antigenní test ve veřejném testovacím místě (nejvýše 72 hodin předem), antigenní samotest při nástupu, potvrzení nebo čestné prohlášení o antigenním testu ze školy nebo zaměstnání (nejvýše 72 hodin předem), nejdříve 22. den od první dávky dvoudávkového očkování, nejdříve 14. den od první dávky jednodávkového očkování, nejvýše 180 dnů od laboratorně potvrzené prodělané nákazy. V případě PCR testu je tento platný pro celý tábor. Totéž platí pro očkování a prodělanou nákazu. V případě jakékoli verze antigenního testu je třeba test opakovat každých 7 dnů na táboře, nejspíše antigenními samotesty z lékárny.

Upozorňuji, že od některých nemáme stále přihlášky, peníze apod. Napravte to prosím na oddílovce. 

V případě jakýchkoliv dotazů se na mě obraťte.

S přáním pěkného zbytku dne
Peťa