Začátek roku pro 1.OVS

Ahoj, dobrý den,
po prázdninách nám začínají schůzky. S dětmi se poprvé setkáme 11.9. od 8:00 do 12:00 na vodárně a následně každou sobotu ve stejný čas.
S sebou mějte jako vždy oblečení na převlečení a stálou výbavu. 
Mimo soboty se nám schází i naše družiny. Schůzky probíhají ve všední dny a trvají 2 hod. Kdo by měl zájem, může kontaktovat jednoho z kormidelníků.
Barbora Nesnídalová: barbora@nesnidal.cz
Matěj Vavroušek: matejvavrousek@seznam.cz
Vojtěch Tvarůžek: vojta.tvaruzek@seznam.cz


V příloze najdete plán akcí na tento rok. Pokud bude epidemiologická situace dobrá, měly by všechny proběhnout bez problému. Je možné, že se pár akcí do druhého pololetí ještě přidá. 

Předem bych chtěla poprosit o nahlášení na nejbližší akce: 
Na Jihlávku se přihlašujte do 9.9.
Jedná se o splutí řeky Jihlávky, kde vodu pouští jen párkrát do roka. Letos se bude jednat o poslední možnost.
Řeka je těžší než Dyje, není to ale nic extrémně náročného a zážitek je to příjemný. Začátek bývá kolem 7 a končí se kolem 15. hod. 
Předběžná cena: 150 Kč 
Na Tři jezy se přihlašujte do 11.9. Jde o celorepublikové závody, které probíhají jednou ročně na Sv. Václava, kdy se otevřou 3 pražské jezy. Trasu dlouhou necelých 7 km jezdí 5 členné posádky podobného věku. Ani letos konkurence nebude slabá, takže doufáme, že se vás nahlásí co nejvíc. 
Aby děti nepřišly o školu, pojedeme 27.9. odpoledne a vrátíme se 28.9. večer. 
Předběžná cena: 600 Kč

I letos budete všechny informace dostávat od Peti Veselé skrze e-mail, na který se můžete i přihlašovat na akce, či ptát na všechno, co vás napadne.

Drápy i zobákem

Tento záznam byl publikován v 1.OVS . Uložit odkaz do záložek.