Napříč Prahou přes tři jezy (Pro šestky a PéTéPé)

Každoročně se náš oddíl účastní skautských závodů v Praze, kdy se splouvá na pramicích P550 přes tři jezy, které se otevírají jen jednou ročně pro tento závod. Velký oddíl – 1.OVS již skládá jednotlivé závodní posádky.
Nyní informace pro vás – rodiče, kteří mají děti v těchto šestkách:

  • kluci – Loděnáčci
  • Nová letošní holčičí šestka 
  • holky – Delfínci

Protože je letos zájem o závod i stran mladších dětí a rodičů z oddílu PéTéPé, rozhodli jsme se obsadit dvě posádky v kategorii OPEN. Pokud budete chtít s dětmi vyrazit do Prahy a splout si trasu přes tři jezy. Máme 2 volné P550tky s kormidelníkem (tedy 12 míst)
Omlouváme se, ale nejsme schopni zorganizovat kategorie mladších šestek samostatně, tak aby mohli jet děti bez rodičů. Tedy, pokud mají děti nebo vy zájem, rádi vás provezeme Prahou 🙂 Ale je třeba to pojmout jako “rodinný výlet”.
Průběh akce: Odjezd 27. 9. odpoledne ze Znojma28. 9. samotné závody, konec kolem 15:00 hodiny a později odpoledne návrat domů.
My oddílový vedoucí: Do Prahy dopravíme lodě a všechno vybavení. Zajistíme ubytování v klubovně u spřáteleného oddílu. (Ještě upřesníme, zda se všichni vejdeme dovnitř, případně zda bude potřeba, aby část z nás byla ve stanech) Zajistíme organizaci při registraci a v cíli.
Na vás rodičích by pak bylo: Dopravit se s dětmi do Prahy.
Cena akce 200,- Kč / osoba (startovné, ubytování, příspěvek na dopravu lodí)
Prosíme, kdo bude mít o akci zájem hlaste se na e-mail david.gros@vodaci.org!
Termín přihlašování je do středy 15.9. Připomínáme, že jsme omezeni kapacitou 12 míst (na lodích i na ubytování) Proto kdo se dříve přihlásí, ten pojede. 
Podrobné informace potom pošleme po 15. 9. 

Drápy i zobákem…