Hron 2020 – kormidelnický list

Nakládačka: V neděli 28.6. v 18:00 na vodárně. Proběhne nachystání společnýchvěcí a přebalení soukromých věci do barelů, které zapůjčíme. Každý dostane jeden, do kterého se musí vejít všechny věci (mimo karimatky). 

Sraz: V pondělí 29.6. Skupina VLAK v 6:20 na vlakovém nádraží. Skupina AUTA v 2:45 (ráno!) na vodárně. Možnost zde přespat.
Pojedeme v krojích.

Návrat: V sobotu 11.7. v 16:54 na vlakovém nádraží. Následně jdeme na vodárnu, kde vybalíme a uklidíme společné věci a přebereme si věci osobní.

S sebou na cestu: Jídlo a pití na celý den (společná jídla budou až od úterní snídaně), pas nebo jiný doklad, kartičku pojištěnce (příp. kopii), vyplněné dokumenty (prohlášení o bezinfekčnosti, souhlas rodičů s poskytováním informací – ZDE).

S sebou na tábor: Spacák, karimatka, kroj (příp. krojové triko), základní oblečení (tzn. krátké kalhoty, dlouhé kalhoty, krátké tričko, mikina, náhradní ponožky a spodní prádlo), věci na spaní (ne pyžamo ani noční košili), oblečení na vodu (kraťasy nebo šusťáky, tričko, plavební boty – pokud možno uzavřené, chránící celou spodní část nohy), pevné boty schopné pochodu, náhradní boty, ručník, plavky, pláštěnka (nepromokavá bunda), batoh (na cesty a třídenní výlet), pokrývka hlavy (je nutná – klobouk, kšiltovka), obrýlení zváží náhradní brýle s pouzdrem, ešus, láhev na vodu (alespoň litr a půl), lžíce, ostrý nůž (na mazání chleba, krájení cibule, okrajovaní brambor, atd.), zápalky, KPZ, zápisník, tužku, provaz (na uzly), baterka, šátek, hygienické potřeby (mýdlo, kartáček + zubní pasta, toaletní papír), kapesníky, opalovací krém, repelent, zpěvník, příp. léky a peníze (EURA!!!).

Zvýrazněné věci jsou velice důležité, proto je s sebou mějte na 100%, jinak na vás budeme velice oškliví.

Dále chceme sdělit všem majitelům mobilů, notebooků a tabletů, aby nechali své drahé hračky doma, neboť se může lehce stát, že se utopí nebo ztratí. To samé platí i o ostatních drahých věcech (náušnice, prstýnky, náramky…). Možnost telefonování bude, ale doporučujeme nevolat a nechat rodiče odpočinout. Pokud budou rodiče chtít volat, mají možnost na uvedená čísla. Petra Veselá 721 318 355  a Daniel Meidl 737 540 131

Pojištění: Dlouho jsme žili s myšlenkou že skautské pojištění, které máme na každou akci, nám bude platit i v zahraničí. Nedávno jsme ale zjistili, že to tak není. Protože ale máme již vypracovaný rozpočet, poprosíme vás, abyste si každý zařídil pojištění sám. Není to povinné, ale člověk nikdy neví. 

Skupina auto: Kosák, Kazi, Kája, Kuba O., Kyklop, Kuba N., Vojta, Mařena, Fanda Ř., Bára, Janča, Lečo.
Skupina vlak: Peťa, Sýsa, Kopr, Fanda P., Ráďa, Dýňa, Kašpar, Albus, Dia, Uran, Natka, Kačka.

To je vše. V případě dotazů, či nejasností, se nebojte ozvat.

Drápy i zobákem